Deze enthousiaste vakmensen helpen u graag

Occasions  Werkplaats

Historie

Al vroeg kwam Jilis van Mourik in aanraking met auto’s, vanaf jonge leeftijd sleutelde hij al samen met zijn vader. De opleiding tot automonteur was dan ook vanzelfsprekend. In dienst van verschillende bedrijven deed hij zijn ruime ervaring op en werden er diverse diploma’s gehaald zoals 2e autotechnicus, 1e autotechnicus, 1e autoelectricien en apk keurmeester.

Ondertussen werd er ook ’s avonds druk gesleuteld in vaders schuur aan auto’s van vrienden en bekenden. Ook de handel in auto’s trok Jilis erg aan, er werden auto’s ingekocht, opgeknapt en weer verkocht. In 2007 werd Jilis van Mourik auto’s bij de kamer van koophandel ingeschreven en was het eigen bedrijf een feit.

Na eerst een periode één dag in de week voor zichzelf te werken, werd er vanaf januari 2010 door toenemende drukte besloten om dit heel de week te gaan doen. Vaders schuur werd echter snel te klein en er werd gezocht naar een betere en professionelere locatie. Die werd gevonden aan de Gerdina’s Hof 49 in Geldermalsen.

In juli 2011 werd dit pand betrokken, een wereld van verschil met vaders schuur, een volledig nieuwe werkplaatsinrichting, van één brug naar drie bruggen, zelf apk keuren, een ruime receptie kortom een professioneel autobedrijf. In november 2011 werd door toenemende drukte het eerste personeelslid aangenomen en ook vader helpt graag mee in het autobedrijf. Echter ook dit pand werd al na drie jaar te klein en werd weer gezocht naar een grotere locatie. Die werd gevonden op slechts 100 meter van het bestaande adres op de Gerdinas Hof 33-35

In Juli 2015 is werd de nieuwe locatie in gebruik genomen, wederom een wereld van verschil, van drie naar acht bruggen, ruime parkeergelegenheid, zichtlocatie langs de Provincialeweg, een showroom voor de occasions etc. etc. Ondertussen werd het personeelsbestand geleidelijk uitgebreid naar een enthousiast team van 10 personen.

Op dit moment zijn wij een uiterst professioneel autobedrijf met een zeer ruime werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook de verkoopafdeling is gegroeid met een groot aanbod zeer gevarieerde occasions. Onze enthousiaste mensen staan graag voor u klaar.

historie-1-small
historie-2-small
historie-3-small

Wie zijn wij

Jilis van Mourik
Directeur/eigenaar
Arjan Braspenning
Chef werkplaats
Cor van Mourik
1e Monteur
Cor van Mourik
Zaterdaghulp
Bart-jan van Oossanen
1e monteur/ APK keurmeester
Paul Teeuwen
1e monteur/APK keurmeester
Max van Gessel
Monteur
Corné van Horssen
Verkoper
Kees Imminkhuizen
Algemeen medewerker
Ruben Heikoop
Werkplaatsreceptionist
Evert van der Schans
Monteur
Robin van Doorn
Monteur
Gerard Bel
Auto reconditionerings-specialist
Klaas Ververs
1e Monteur