Deze enthousiaste vakmensen helpen u graag

Occasions  Werkplaats

Over ons

Al vroeg kwam Jilis van Mourik in aanraking met auto’s, al op jonge leeftijd sleutelde hij al samen met zijn vader. De opleiding tot automonteur was dan ook vanzelfsprekend. In dienst van verschillende bedrijven deed hij zijn ruime ervaring op en werden er diverse diploma’s gehaald zoals die van 2e autotechnicus, 1e autotechnicus, 1e auto-electricien en APK keurmeester.

Ondertussen werd er ook ’s avonds druk gesleuteld in vaders schuur aan auto’s van vrienden en bekenden. Ook de handel in auto’s trok Jilis erg aan, er werden auto’s ingekocht, opgeknapt en weer verkocht. In 2007 werd Jilis van Mourik Auto’s bij de Kamer van Koophandel ingeschreven en was het eigen bedrijf een feit.

Na eerst een periode één dag in de week voor zichzelf te werken, werd er vanaf januari 2010 door toenemende drukte besloten om dit fulltime te gaan doen. Vaders schuur werd echter snel te klein en er werd gezocht naar een betere en professionelere locatie. Die werd gevonden aan de Gerdina’s Hof 49 in Geldermalsen.

In juli 2011 werd dit pand betrokken; een wereld van verschil met vaders schuur met een volledig nieuwe werkplaatsinrichting, uitbreiding van één brug naar drie bruggen, zelf APK keuren en een ruime receptieruimte, kortom een professioneel en allround autobedrijf. In november 2011 werd door toenemende drukte de eerste collega aangenomen en ook vader Cor helpt graag mee in het autobedrijf. Al na drie jaar werd echter het huidige pand te klein en werd weer gezocht naar een grotere locatie. Die is gevonden op slechts 100 meter van het bestaande adres op de Gerdina's Hof 33.

Na een grondige verbouwing is juli 2015 de nieuwe en huidige locatie in gebruik genomen, wederom een wereld van verschil: van drie naar acht bruggen, zeer ruime parkeergelegenheid en een showroom voor de occasions op een prachtige zichtlocatie aan de Provinciale weg. Geleidelijk is het team uitgebreid naar een enthousiast team van 14 vak enthousiastelingen.

Ook nieuw op deze locatie is de uitgebreide en kwalitatief zeer goed aangeschreven carwash waarvoor mensen uit de regio speciaal naar ons komen. Onder het genot van een kop koffie wordt de auto voorgewassen en daarna komt de auto glanzend schoon en krasvrij uit de carwash. Iedere werkdag geopend van 08:00 - 18:00 en op zaterdag van 08:00 - 17:00.

Kortom: anno 2020 zijn wij een professioneel universeel, allround autobedrijf met een zeer ruime werkplaats voorzien van de nieuwste apparatuur. Ook hebben we groot aanbod zeer gevarieerde occasions en zijn we bedreven in het vinden van de juiste nieuwe auto of occasion waarbij de kwaliteit en betrouwbaarheid voorop staan. We staan graag voor u klaar, van harte welkom voor een kop koffie en een leuk gesprek.

historie-1-small
historie-2-small
historie-3-small
2020-over-ons-anno-nu

Wie zijn wij

Jilis van Mourik
Directeur / eigenaar
Jeroen Hartgers
Verkoper
Corné van Horssen
Verkoper
Arjan Braspenning
Werkplaatschef
Ruben Heikoop
Werkplaatsreceptionist
Cor van Mourik
Eerste autotechnicus
Bart-jan van Oossanen
Eerste autotechnicus
Paul Teeuwen
Eerste autotechnicus
Max van Gessel
Eerste autotechnicus
Evert van der Schans
Eerste autotechnicus
Robin van Doorn
Eerste autotechnicus
David Visser
Leerling autotechnicus
Hester Zondag
Receptioniste / telefoniste
Cor van Mourik jr.
Zaterdaghulp
Jouw naam?
Carwash medewerker
Aalt Venema
Autopoetser